Contact

Adresa: str. Gheorghe Caranfil, nr. 2 comuna Săvineşti, judeţul Neamţ, Romania

Telefon: 0233/234888

Email:  office@energoice.ro

J27/566/1994
RO 5603916
Capital social :210LEI

Ne gasiti si pe

Image Alt

Despre noi

Peste 15 ani

de experienta

in industrie.

Energoice SRL dispune de specialiști cu o vastă experiență dovedită în anii de activitate. Strategia noastră ca societate se concentrează pe asigurarea pe termen lung a succesului afacerii și a creșterii competitivității pe piață. Această strategie este ghidată de cerințele clienților și ale altor părți interesate, precum și de cerințele legale și de reglementare specifice domeniului nostru.

ENERGOICE

Despre Noi

Energoice SRL oferă servicii de execuție a lucrărilor de montaj electrice, automatizări și SCADA, instalatii termice și sanitare, precum și termo-ventilație. Suntem specializați în instalarea și întreținerea sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor, semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu, precum și a sistemelor și instalațiilor de ventilare și evacuare a fumului și gazelor fierbinți. Societatea noastră oferă o gamă completă de servicii, inclusiv proiectare, execuție, mentenanță și întreținere, precum și consultanță tehnică. Energoice SRL se mândrește cu un portofoliu impresionant de lucrări complexe, iar calitatea serviciilor noastre este recunoscută de beneficiari. Avem în funcțiune un Sistem de Management Integrat Calitate-Mediu-Sănătate și Securitate Ocupațională, conform cerințelor standardelor SR EN ISO 9001, SR EN ISO 14001 și specificației OHSAS 18001. Pentru atingerea obiectivelor noastre, ne ghidăm după principii precum profesionalismul, respectul și un raport excelent calitate/preț.

``Consultanța Tehnică`` la noi înseamnă mai mult decât simpla expertiză; este un parteneriat dedicat pentru a vă ajuta să vă îndepliniți ambițiile. Oferim evaluări detaliate ale riscurilor, identificăm resursele necesare și vă ghidăm în alocarea lor optimă. Ne implicăm activ în îmbunătățirea fluxurilor tehnologice și ne asigurăm că toate acțiunile sunt în conformitate cu normele și legile aplicabile. Misiunea noastră este de a garanta că fiecare proiect este executat eficient, în deplină siguranță și în acord cu standardele legale.

Acesta este un proces complex care începe cu evaluarea nevoilor clientului și se extinde până la elaborarea documentației tehnice necesare pentru autorizații și execuție. În cadrul acestei etape, colaborăm strâns cu arhitecți, ingineri și alți specialiști pentru a asigura că toate aspectele proiectului sunt optimizate, de la rezistența materialelor până la eficiența energetică. Scopul nostru este de a crea proiecte care nu numai că îndeplinesc cerințele legale, dar și aduc valoare adăugată prin inovație și sustenabilitate.

``Execuția`` reprezintă faza practică în care planurile și proiectele tehnice sunt transpuse în realitate. Acest proces implică o coordonare strânsă între diferite echipe de specialiști și folosirea de tehnologii avansate pentru a asigura că toate elementele proiectului sunt implementate conform specificațiilor. Scopul este de a finaliza lucrările într-un mod eficient și sigur, respectând toate normele și reglementările aplicabile.

``Mentenanța`` este etapa de post-execuție care se concentrează pe întreținerea și optimizarea continuă a instalațiilor și sistemelor. Acesta include monitorizarea performanței, diagnosticarea și remedierea eventualelor defecțiuni, precum și actualizări periodice pentru a menține echipamentele la standardele actuale. Mentenanța asigură funcționarea optimă și durabilitatea proiectelor, minimizând astfel costurile pe termen lung.

You don't have permission to register