Contact

Adresa: str. Gheorghe Caranfil, nr. 2 comuna Săvineşti, judeţul Neamţ, Romania

Telefon: 0233/234888

Email:  office@energoice.ro

J27/566/1994
RO 5603916
Capital social :210LEI

Ne gasiti si pe

Image Alt

Servicii

Transformăm Viziunea în Realitate!
Oferim servicii de proiectare complexe, acoperind o gamă largă de domenii: de la instalații electrice și automatizări până la sisteme de securitate împotriva incendiilor. Cu noi, veți beneficia de soluții tehnice avansate și de un mediu potențial exploziv de idei inovatoare.

Calitate și Eficiență în Fiecare Detaliu!
Ne mândrim cu execuția lucrărilor de montaj la cele mai înalte standarde. Fie că este vorba de sisteme electrice, automatizări sau instalații termice, ne asigurăm că fiecare componentă este instalată cu precizie și profesionalism.

Pentru o Funcționare Impecabilă!
Oferim servicii de mentenanță și întreținere pentru a vă asigura că sistemele și instalațiile rămân în condiții optime. Ne ocupăm de tot, de la limitarea și stingerea incendiilor până la ventilația și evacuarea fumului și gazelor fierbinți.

Expertiza Noastră, la Dispoziția Dumneavoastră!
Vă oferim consultanță tehnică de specialitate pentru a vă ajuta să navigați prin complexitatea proiectelor tehnice. De la evaluarea riscurilor până la conformitatea cu reglementările, suntem alături de dumneavoastră la fiecare pas.

Instalatii termice, sanitare si electrice

Serviciile noastre integrează proiectarea și executarea instalațiilor electrice, termice și sanitare, asigurând o abordare completă pentru construcții civile și industriale. Suntem specializați în crearea de sisteme eficiente și sigure, adecvate atât pentru medii standard, cât și pentru medii cu potențial exploziv.

Prin echipa noastră de ingineri și tehnicieni calificați, oferim soluții personalizate, de la instalarea traseelor și aparatajului electric, la sisteme de încălzire și instalații sanitare complexe. Punem accent pe calitate și siguranță, oferind mentenanță și servicii de urmărire tehnică pentru a asigura durabilitatea și conformitatea instalațiilor.

SERVICII

Instalatii Termice

Specializați în servicii de proiectare instalații termice și montaj sisteme de încălzire, oferim soluții de top pentru radiatoare eficiente, sisteme de încălzire prin pardoseală avansate, și convectoare inovative pentru spații rezidențiale și comerciale. Expertiza noastră în instalarea termică garantează eficiență energetică maximă, folosind materiale de calitate superioară pentru o distribuție optimă a căldurii și un confort termic sporit.

SERVICII

Instalatii Sanitare

Realizăm instalații sanitare premium, oferind servicii complete de instalare și mentenanță pentru sisteme de alimentare cu apă, canalizare eficientă, sisteme de tratament ape uzate și soluții de filtrare a apei. Echipa noastră asigură instalare și întreținere pentru obiecte sanitare de înaltă calitate, adaptându-se la cerințele specifice ale fiecărui proiect de construcție civilă sau industrială, pentru o funcționalitate îndelungată și o gestionare optimă a resurselor de apă.

SERVICII

Instalatii Electrice

Echipa noastră oferă proiectare și executare instalații electrice personalizate, incluzând montaj tablouri electrice inteligente, sisteme de priză de pământ sigure și soluții de iluminat interior/exterior. Avem competențe în instalare echipamente electrice pentru toate categoriile de spații, asigurând alimentare electrică fiabilă, sisteme de securitate integrate și soluții de back-up precum UPS sau generatoare, toate respectând normele de siguranță electrice actuale.

You don't have permission to register